Doorgaan met Opruimen en Ontspullen – 3 maanden

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: Enroll Anytime
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 57,00

About the Course

 

Gedurende 3 maanden ga je door met alles wat je geleerd en opgepakt hebt in de eerste training.

Na het succes van het gezamenlijke opruimmoment in Begin met Opruimen en Ontspullen kwam vanuit jullie de vraag om door te kunnen gaan met de training.

Dit alles met het doel om nog meer stappen te zetten op weg naar jouw gewenste thuis. Ga je aan de slag met de volgende kamer of gebruik je de tijd om het opruimen van de eerste ruimte goed af te ronden?

In deze verlenging gaan we elke 2e zaterdag van de maand van 9.30 tot 11.30 aan de slag.
We starten met een vraag- en antwoordsessie. De vragen hiervoor kun je van tevoren indienen en zal ik bespreken tijdens de online sessie. De onderwerpen die we zullen bespreken zullen wel binnen het kader van de training Begin met Opruimen en Ontspullen blijven.

Daarna ga je zelf aan de slag, in de wetenschap dat ook de rest bezig is. Super motiverend, waardoor je zult zien dat je veel werk kunt verzetten. Elke maand een vriendelijk duwtje in de rug om zo steeds meer ruimtes in huis naar jouw wens te gaan gebruiken.
Om 11.15 sluiten we weer gezamenlijk af.

De training zal via een online webinar platform worden gegeven, zodat ook de mensen die niet met Facebook meedoen kunnen aansluiten. Na afloop worden de webinars online geplaatst, zodat je ze later terug kunt kijken. 
Dus zelfs als je er niet live bij aanwezig kunt zijn, kun je je vragen daarna beantwoord zien en alsnog aan de gang gaan!

De data zijn    Noteer ze nu direct in je agenda, zodat je de tijd vrij houdt.
11 maart
8 april
13 mei

Op naar je opgeruimde huis en als je wilt loop ik nog een stukje met je mee :-).

 

Instructors

Marjolijn Ankum


This entry was posted in . Bookmark the permalink.